IKC De Lei

NSAHier vindt u ons aanbod na de Herfstvakantie
INSCHRIJVING SLUIT 12 OKTOBER (VOL=VOL)

Belangrijke informatie:
Wijze van aanmelden: mail sturen naar nsa.delei@wijdevenen.nl
Graag onder vermelding van:  voor-en achternaam / groep / e-mailadres ouder / telnr. ouder
Factuur wordt via e-mail verstuurd.

Ook het aanmelden van kinderen die gebruik maken van BSO is wenselijk, want vol=vol.
Bevestiging volgt via de mail.
Betaling is voor kinderen die op de dag van de workshop/ activiteit geen gebruik maken van de BSO. 

Aanmelden is voor de gehele periode, niet voor 1 keer. 

Deze activiteiten worden aangeboden voor alle basisschoolkinderen van IKC De Lei. Zowel kinderen van en buiten de BSO zijn welkom.
Per activiteit kunt u zien wat er aangeboden wordt, hoe lang de activiteit duurt en wat de kosten hiervan zijn.

Kinderen die geen gebruik maken van de BSO, gaan om 14.00 uur naar huis en zijn om 15.00 uur weer welkom om de activiteit te volgen. De verantwoordelijkheid ligt dan bij degene die de activiteit verzorgt. Na afloop van de activiteit komt u uw kind(eren) dan weer ophalen.
Het verzamelpunt is bij de tafeltennistafel op het schoolplein. Daar haalt de workshopbegeleider de kinderen op.
Heeft u vragen? Dit kan via nsa.delei@wijdevenen.nl 
 
Activiteit MAANDAG: Fitboksen en Strong men
FITBOKSEN/ STRONG MEN. Kosten: 30 euro voor 6 weken 
Maandag 25 oktober t/m 29 november
Tijd:       15.00- 16.00 : groep 1-2-3
               16.00-17.00: groep 4 t/m 8        
Wat? Fitboksen: Bokshandschoenen aan en gaan! Een coole workshop biedt kinderen een heerlijk, veilige uitlaatklep. Bokshandschoenen en bokspads zijn aanwezig en onder begeleiding van een ervaren docent leren de kinderen de beginselen van boksen! Strong men: Ga jij samen met de groep de uitdaging aan? Tijdens deze stoere workshop worden de mouwen opgestroopt! Er wordt een tof parcours uitgezet waarbij je in teamverband gaat slepen met banden, slalommen met gewichten en zelfs 'rotsen' gaat verplaatsen. Deze workshop is gericht op uithoudingsvermogen, coördinatie, grenzen verleggen en samenwerken.
Fitboksen en Strong men worden afgewisseld in deze 6 weken!
 
Activiteit DINSDAG: Sport en spel met sportcoach Kaag en Braassem
SPORT EN SPEL - SPORTCOACH. Kosten: gratis
Dinsdag 26 oktober t/m 30 november
Tijd:       15.00- 16.00 : groep 1-2-3
               16.00-17.00: groep 4 t/m 8
Wat? 
Wij zijn Femke Janmaat, Djordy Strijk en Luc van der Lem sportcoaches van de Tweesprong. Wij houden ons bezig met het sportaanbod in de gemeente Kaag en Braassem. Ons doel is om zoveel mogelijk kinderen door middel van sport op zowel sociaal emotioneel als op motorische gebied te laten ontwikkelen. Daarbij zijn we nu nog vooral bezig met de tak van sport maar is onze wens om ook op cultureel gebied hier activiteiten voor aan te bieden.

Hoe gaat deze activiteitenladder in zijn werk? In de link zijn diverse activiteiten benoemd waar kinderen aan kunnen deelnemen. Deze activiteiten vinden altijd plaats op dinsdag vanaf 15.00uur of om 16.00 uur. Deze activiteiten worden of door de sportcoaches gegeven maar het kan ook zijn dat er externe aanbieders hiervoor worden gevraagd.  
 
Activiteiten WOENSDAG: Creatief met Melissa!
CREA MET MELISSA. Kosten: 30 euro voor 6 weken.
Woensdag 27 oktober t/m 1 december
Tijd:       15.00- 16.00 : groep 1-2-3
               16.00-17.00: groep 4 t/m 8
Wat? Ik ben Melissa Haas-Keizer, ik organiseer creatieve workshops en kinderfeestjes. Ik hou ervan om creatief bezig te zijn, vanaf 29 oktober mag ik 6 keer gaan knutselen bij de NaSchoolse Activiteiten van IKC De Lei.   

Ik hoop dat jullie gezellig bij mij aanschuiven om lekker creatief bezig te zijn. Ik beloof jullie dat het een creatief feestje wordt! Bijvoorbeeld: zelfportret, zelfportret aankleden met stofjes, frutsels etc, hippe draadfiguur van klei en strijkkralen, string art; draad spannen en eventueel het schilderen (met waterverf)  en versieren van de spijkerplankjes, pollepel pietjes en sint maken .

 
 
Activiteit DONDERDAG: Minidance en Streetdance
MINIDANCE en STREETDANCE. Kosten: 42 euro voor 6 weken. 
Donderdag 28 oktober t/m 2 december
Tijd:       15.00- 16.00 : groep 1-2-3
               16.00-17.00: groep 4 t/m 8
Minidance (groep 1-2-3):
Bewegen voor jonge kinderen is niet alleen belangrijk maar ook heel erg leuk. Tijdens de MiniDance lessen gaan we spelenderwijs in op de natuurlijke behoefte die kinderen hebben om te bewegen. De lessen zijn volledig afgestemd op de belevingswereld van de kinderen door middel van verschillende thema's en muziek. De kinderen leren door het dansen o.a. verschillende ritmes, oriëntatie in de ruimte, verschillende bewegings- en sociale vaardigheden.
Streetdance (groep 4-8): Deze lessen zijn toegankelijk voor jongens en meiden vanaf 7 jaar. Tijdens lessen leer je niet alleen de basis maar onder begeleiding van een enthousiaste docent leer je ook verschillende vette moves. Hoe langer je danst hoe meer we je kunnen helpen bij het ontwikkelen van je eigen stijl. Ook in Breakdance worden steeds vaker wedstrijden of battles georganiseerd. Wist je al dat deze dansvorm vanaf 2024 ook onderdeel is van de Olympische Spelen in Parijs? Wil jij de nieuwste topper worden? Wij helpen je graag!

 
 

2021 IKC De Lei

Powered by BasisOnline