IKC De Lei

NSA

NSA start na de zomervakantie!
Maandag 5 juli komt het aanbod online!
Hier vindt u ons aanbod van september 2021

Deze activiteiten worden aangeboden voor alle kinderen van IKC De Lei. Zowel kinderen van en buiten de BSO zijn welkom.
Per activiteit kunt u zien wat er aangeboden wordt, hoe lang de activiteit duurt en wat de kosten hiervan zijn.

Kinderen die geen gebruik maken van de BSO, gaan om 14.00 uur naar huis en zijn om 15.00 uur weer welkom om de activiteit te volgen. De verantwoordelijkheid ligt dan bij degene die de activiteit verzorgt. Na afloop van de activiteit komt u uw kind(eren) dan weer ophalen.
 
Activiteit MAANDAG: Judo
Vallen en opvang.
Na de zomervakantie heeft uw kind de kans om een 5-weekse workshop te krijgen van een echte (ex)topjudoka. Wij nodigen uw zoon en/of dochter van harte uit om hieraan deel te nemen!

Het programma 'Vallen en Opvang' wordt aangeboden door Clinic Factory in samenwerking met Snoopy Kinderopvang en biedt de kinderen een unieke aanraking met de judosport. Dit alles op een veilige judomat. Voor ieder kind is tevens een judopak & band aanwezig

Thema: Sport
Tijden: Maandag 13 september, t/m maandag 11 oktober  (5x) 15.00 tot 16.00 uur of 16.00-17.00 uur. Max. 20 kinderen per groep.
Kosten: 5 euro per keer (25 euro in totaal)
 
Activiteit DINSDAG: Sport en spel met sportcoach Kaag en Braassem
Wij zijn Femke Janmaat, Djordy Strijk en Luc van der Lem sportcoaches van de Tweesprong. Wij houden ons bezig met het sportaanbod in de gemeente Kaag en Braassem. Ons doel is om zoveel mogelijk kinderen door middel van sport op zowel sociaal emotioneel als op motorische gebied te laten ontwikkelen. Daarbij zijn we nu nog vooral bezig met de tak van sport maar is onze wens om ook op cultureel gebied hier activiteiten voor aan te bieden.

Hoe gaat deze activiteitenladder in zijn werk? In de link zijn diverse activiteiten benoemd waar kinderen aan kunnen deelnemen. Deze activiteiten vinden altijd plaats op dinsdag vanaf 15.00uur. Deze activiteiten worden of door de sportcoaches gegeven maar het kan ook zijn dat er externe aanbieders hiervoor worden gevraagd. 
Thema: Sport en spel
Tijden: Dinsdag 7 september t/m 12 oktober (6x) 15.00 tot 16.00 uur
Kosten: GRATIS!
 
Activiteiten WOENSDAG: Workshop natuur
In een Natuurworkshop verwonder je je over heel veel aspecten van de natuur. Ontdek hoe groot een zeearend is, hoe slim een bij is, hoe gevaarlijk een tijger kan zijn, welke schatten er op het strand liggen en welke dierensporen je kent. Onderzoek wat je buiten vindt en ga uilenballen pluizen. Met loepjes, speciale brillen, bijzondere voorwerpen, leuke puzzels en spelletjes en heel veel andere dingen speel je tijdens de workshop voor bioloog.
Rhea Stuur (BSO) geeft de workshop:
Rhea stelt zich voor!
Van kinds af aan ben ik een buitenmens: kamperen, buiten spelen, slootje springen, ontdekken etc. Wonderlijk genoeg heb ik nooit de studie Biologie gedaan, ik koos nl voor een baan ipv de lerarenopleiding. Anders was ik nu biologiejuf geweest. Bijzonder genoeg ben ik later pas natuurlessen en natuurschoolreisjes gaan doen. En dat is geweldig. Want de natuur zit in mij en is nooit weggeweest.
Thema: Natuur
Tijden: woensdag 8 september t/m woensdag 13 oktober (6x) 15.00 tot 16.00 uur
Kosten: 5 euro per keer (30 euro in totaal)
 
 
Activiteit DONDERDAG: Schilder-en tekenlessen.
Omschrijving: Tijdens deze lessen worden de kinderen persoonlijk begeleid door kunstenares Anja Spooner-Dekker. We maken onder andere schilderijen op canvas, aquarellen, cartoons en mandala's. Er wordt gebruik gemaakt van verschillende soorten verf, inkt, houtskool, pastelkrijt en zacht kleurpotlood.
Thema: Creatief
Tijden: Donderdag 9 september t/m donderdag 14 oktober (6x) 15.00 tot 16.00 uur
Kosten: 5 euro per keer (30 euro in totaal)


Aanmelden:
Voor vragen en aanmeldingen kunt u een mail sturen naar : nsa.delei@wijdevenen.nl 

 
 

2021 IKC De Lei

Powered by BasisOnline