IKC De Lei

NSA

De naschoolse activiteiten gaan van start!
Geef je snel op!
 
KinderFitness!
Na de meivakantie gaan we elke donderdagmiddag een half uurtje sporten met meester Brian. Elke week staat er een ander circuit klaar waarbij je kracht, uithoudingsvermogen en lenigheid traint. Bij mooi weer gaan we lekker naar buiten op het kunstgras en bij minder weer sporten we in de speelzaal. Vergeet je flesje water niet, want er gaat veel bewogen worden in dit half uur! 
De kinderen van unit 3 zijn van 15:00-15:30 aan de beurt, unit 4 is van 15:30-16:00 (afhankelijk van het aantal aanmeldingen kunnen de tijden wijzigen). Geef je op door het aanmeldformulier voor de meivakantie in te vullen. 

Aanmelden voor FitKids kan HIER

Multisport

Multi-sport is een gratis programma voor alle kinderen van 5 tot en met 12 jaar. Iedereen die graag meer of beter wil bewegen is welkom. En het makkelijke: Multi-sport wordt gegeven in Het Spant! Door veelzijdig bewegen stimuleert de Multi-sport om meer en beter te bewegen. Motorisch vaardig en met plezier, zal een kind sneller doorstromen naar het bestaande sport- en beweegaanbod en zal hij of zijn dit langer blijven beoefenen. Er wordt elke week een ladder gemaakt zodat je kan zien welke activiteiten er die weken zijn. We beginnen om 14.15 en eindigen om 15.15 met tussen door even een kleine drink pauze, vergeet dus niet je drinkbeker.

Tot snel in Het Spant!

Aanmelden voor MultiSport kan HIER!


Workshop 'Wat Voel JIJ?'

Ontdek: "Wat voel jij?!". Laat je kind op een speelse en creatieve manier kennismaken met de wereld van emoties. Tijdens onze workshop stimuleren we op een creatieve manier de emotionele intelligentie van kinderen. Door middel van spelvormen leren we emoties herkennen en benoemen.

15 mei 2024 > IKC I 14:15-15:00 AANMELDEN: INFO@MISSIEGESLAAGD.NL

2024 IKC De Lei

Powered by BasisOnline